Genel Kültür

Saatlerin Anlamı

Her saat çift geldiğinde bir anlama sahiptir. Aşk hayatınızı ve ilişkilerinize dair haber verecektir. Bu yıl sizin yılınız olacak. Saatlerin anlamı duygularınızın tercümesi olacak. Astroloji ve batıl inancın bir araya gelmesiyle size geleceğinizden haber verecek. Hangi saatin anlamı nedir bakarak aşk hayatınıza yön verebilirsiniz.

01.01 – Seni Seviyor
Sevginiz her zaman bütünleyici olacaktır. Sarsıntılı bir dönemden geçseniz dahi ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyacaksınız. Sevginiz her zaman bir adım ötede olacaktır. Herkes sevilmeyi hak eder ancak fedakarlık gerekir. Siz özverili davranmaya başladığınız zaman birbirinizi daha çok seveceksiniz. İlişkiniz her zaman çok daha güçlü sevgi dolu hale gelecektir.

02.02 – Senden Hoşlanıyor
Uzaktan sevmek bazen her şeyden güzeldir. Mesafeler size engel değil sevginizi içinizde bir bebek gibi büyüteceksiniz. Gün geldiğinde sevginizi açılacaksınız ve birbirinize bağlılığınızı göstermiş olacaksınız. Sevmekten asla geri durmayın ve sevginizi karşınızdakine gösterin. Yakınlaşmanız ansızın gerçekleşecek ve tanışmanız kaçınılmazdır. Seviyorsanız asla vazgeçmeyin her hareketinizle karşınızdakine hissettirin.

03.03 – Aşka Geliyor
Arkadaşlığınız zaman içerisinde aşka dönüşecek. İçinizde aşkı bir bebek misali büyüteceksiniz. Zaman içerisinde beraber uyuyup beraber uyanacaksınız. Gününüz birlikte başlayacak. Sevginizi asla karşınızdakine hissettirmekten geri durmayın. İkinizde birbirinizden hoşlanıyorsunuz ve seviyorsunuz. Karşınızdakinin bir adım atmasını beklerseniz eğer yanılabilirsiniz. O yüzden harekete geçin ve sevginizi haykırın. Sizin sesinizi duyarak keyfi yerine gelecek mutluluktan havalara uçacaktır.

04.04 – Seni Düşünüyor
Uyku tutmayan gecelerden biri. Aklında sen kalbinde aşk var. İlişkinizin ne kadar ileriye gideceğini düşünüyor. İlişkinizde yaptığı ufak tefek hatalardan dolayı pişmanlık duyuyor. Gecenin geç saatinde uyanarak hatalarını nasıl düzeltebileceğini düşünüyor. Yaptığınız hatalardan dolayı sizde kendinizle yüzleşmelisiniz. Hatalarınızı aşmanızın gerekiyor.

05.05 – Eski Sevgilisi ile Görüşecek
Hiç beklenmedik bir anda eski sevgilisi için bir konu hakkında görüşecek. Bu eski sevgilisinin kendisiyle tekrar birlikte olmak istediği olabilir ya da eski konulara dair konuşmaktır. Hayra alamet değildir ancak dikkatli olmakta fayda var. Eski sevgilisi sevdiğiniz kişiyi rahat bırakmayacaktır. Peşinden koşacağından ilişkinizde pürüz haline gelecek. Size anlatmaktan çekindiği olayları kendisine sorarak sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

06.06 – Kötü Bir Gün Geçireceksiniz
Gününüz hiç beklemediğiniz kadar kötü geçecek. Güne kötü bir şekilde başlayacaksınız. Canınız sıkılacak ancak sabırlı olmanız gerekiyor. İşleriniz rast gitmeyebilir, patrondan azar işitebilirsiniz belki işsiz kalacaksınız. Böyle zamanlarda sabırlı olmak her zaman fayda sağlayacaktır. Sıkıntıların üstesinden gelmeniz için gereklidir.

07.07 – Sana Isınıyor
Birlikte eğlenceli vakit geçiriyorsunuz. Birlikte olmak size iyi geliyor. Ayrılıklarınız biraz hüzünlü olsa da birbirinize ait olduğunuzu hissediyorsunuz. Birlikte zaman geçirmek her zaman iyi gelmekte. Vaktinizi değerlendirmek için bir çok farklı faaliyete dahilsiniz. Fuarlar, gezmeler, alışveriş her alanda birliktesiniz. Zaman geçtikçe birbirinize olan yakınlığınız devam etmekte. Siz birbirinize ait olduğunuzu anlayacaksınız.

08.08 – Güzel Bir Gün
Güzel zaman geçireceğiniz bir gün. Zamanınızı değerlendirerek hoş vakitler geçirebilirsiniz. Güzel bir kahvaltı sizi bekliyor. Birlikte yapacağınız ufak tefek faaliyetler sizi birbirinize yakınlaştıracaktır. Her gününüzün güzel geçmesi beklenir. Birbirinize olan yakınlığınız sevginizi gösterecektir. Alacağınız ufak hediyeler güler bir yüz mutluluk saçacaktır. Oyun oynayarak güzel bir mesaj dahi güzel bir güne gebedir.

09.09 – Seni Üzecek
Hiç beklemediğiniz bir zaman alacağınız haber keyfinizi kaçıracak. Ne kadar severseniz sevin sevginizde bir yere kadar. Birbirinize olan duygularınız zaman içerisinde körelecek. Yaptığı hareketten dolayı hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Canınızdan çok sevdiğiniz insanın sizi yarı yolda bırakması canınızı sıkabilir. Sorunlar aşılabilir ancak kırılan kalp tekrar yeniden yerine koyulamaz.

10.10 – Ayrılmayı Düşünüyor
Uzun bir zamandır sizden ayrılmayı düşünüyor ancak buna cesaret edemiyor. Söyleyecekleri var ama dile getiremiyor. Cesaret verirseniz gerçekleri öğrenirsiniz. Soğuk davranışlarının arkasında ayrılık çanlarının çaldığını görmenizi bekleyecek. Sizi kendisinden soğutmak için elinden geleni yapacak. Karşılıksız kalmanız canını sıkacak sizi üzecektir. Ancak kaderin cilvelerinden birini yaşayacağını bilmelisiniz. Hayal kırıklığı olacak ama tez vakitte toparlayabilirsiniz.

11.11 – Sürpriz Yapacak
Ufak tefek sürprizlere hazır mısınız? Hiç beklemediğiniz anda yapacağı sürprizler sizi kendisine çekecektir. Keyfiniz yerine gelecek birlikte zaman geçirmekten hoşlanacaksınız. Sürprizin büyüğü küçüğü olmaz ancak evlilik teklifi dahi gelebilir. Sevginizi haykırarak sizi dünyanın en mutlu insanı dahi yapabilir.

12.12 – Kalpten Seviyor
Sevginiz pahabiçilmez ve değeri anlatılmaz. Gün gelecek birbirinize olan sevginizi daha çok duyuracaksınız. Çevrenizdeki insanlar sevginize saygı gösterecek. Herkesin imrendiği istediği gibi sevgi yaşayacaksınız.

13.13 – Seni Kıskanıyor
Kıskançlık seviyesi her geçen gün artacak. En ufak şeylerde dahi kıskançlığını hissedeceksiniz. Büyük bir aşkın habercisi olarak karşınıza çıkacak. Kıskandırma çabalarına girmeniz ilişkinize zarar verebilir. Biraz uzak kalmanız ilişkinizi tazeleyerek sizi geliştirecektir. Yanınızda göreceği herhangi biri kıskanılmanıza sebep olabilir.

14.14 – Çıkma Teklifi Edecek
Uzun zamandır sizden hoşlanır sizin de hoşlandığınızı düşünerek arkadaşınız olmanızı isteyecek. Size olan sevgisinden cesareti alarak konuşacak. İyi hissetmenizi sağlayacağı gibi ilişkiniz hiç olmadığı kadar iyi olacak. Birlikte geçireceğiniz zaman sevginizi daha da ileri taşıyacak.

15.15 – Seni Aldatıyor
Hemen karalar bağlamayın neden aldattığını bildiğinizde ona da hak vereceksiniz. Yaptığı yanlış olabilir ama hatanın bir kısmı sizde. Yeteri kadar sevgi göstermediğinizden dolayı oldu. Fedakarlık yapmak gerekir hazır değilseniz kaybetmeye hazır olmalısınız. Sevdiğinizi elinizde tutmak için mücadeleci ruhunuzu kaybetmeyin.

16.16 – Eski Sevgilisi ile Göreceksiniz
Eski sevgilisi ile görmeniz yanlış anlaşılmaya yol açabilir. Akıllıca düşünerek hareket etmek gerekir. Yapacağınız hataların geri dönüşü olmayabilir. Kararlı bir şekilde neden bir arada olduklarını sorarsanız sonucuna ulaşırsınız. Geçerli bir açıklaması olduğu kesin.

17.17 – Hayalleriniz Gerçek Olacak
Uzun zamandır birlikte kurduğunuz hayalleriniz gerçeğe yakın hale gelecek. Kararlı bir şekilde hareket etmeniz sizi birbirinize yakınlaştıracaktır. En çok istediğiniz hayalinize ulaşmanızda artık engel kalmadı. Birlikte adım atmanız halde istediğiniz sonuca ulaşmanız kaçınılmaz hale gelebilir. Bugün ikiniz içinde çok özel bir gün. Birlikte geçirdiğiniz her duygu daha baskın olacak. Tatlı bir tebessüm dahi ayaklarını yerden kesecek. Sevginizi her zaman dile getirerek karşınızdaki kişiye hissettirin. Hayatınızda unutmayacağınız bir gün olarak aklınıza kazınacak. Bugün güzel mi diye sorduğunuzda harika dememek için kendinizi zor tutacaksınız. Sevginiz kalplerde yükselecek arşa ulaşacak.

18.18 – Sizi Çok Seviyor
Sevgisinden asla şüphe etmeyin. Her zaman sizi ne kadar çok sevdiğini dile getiriyor. Birbirinize olan yakınlığınız herkesin dikkatini çekiyor. Sevginiz hiç olmadığı kadar yoğun ve saf duygular içerisinde büyüyüp gelişiyor. Birbirinizi her geçen gün daha çok seveceksiniz. Sevginiz tarifsiz hale gelecektir. Sevgisinden şüphe duymamalısın. Sana olan sevgisi pahabiçilmezdir. Seni o kadar çok seviyor ki elini tutarken eli terliyor. Gözlerine bakarken gözleri doluyor. Yanındayken kalp atışları çok hızlanıyor. Vücudunun her zerresi seni istiyor. Sevgisi o kadar çok ki anlata anlata bitiremiyor. Her zaman sevdiğini dile getirmek için yol arıyor.

19.19 – Hoşlanmaya Başladı
Uzun zamandır gözünün önündesin. Senin her halin hoşuna gitmeye başladı. Sesin, konuşmaların, hareketlerin, davranışların derinden etkilemekte. Kalbine giden yola girdin artık. Sevgisi her an dile getirerek doyasıya yaşamaya devam ediyor. Her anını seninle birlikte geçirse dahi bir an olsun sıkılmaz. Size olan bakışlarını hissetmiş olmalısınız.

20.20 – Seninle Evlenmeyi Düşünüyor
Hayatın biri varsa o da sensin. Seninle bir gün değil bir ömür yaşamak istiyor. En ufak anında dahi yanında olarak sana destek olmak istemekte. Geçireceğiniz en ufak anlar bile sizi birbirinize yakınlaştıracaktır. Her anınız güzel ve ölümsüz olacak. Evlenerek çocuk sahibi olmak istiyor. Eşi olduğunuzda dünyanın en mutlu insanı olacak. Hayatındaki tek hedefi sizinle birlikte nikah masasına oturmak.

21.21 – Seni Düşünüyor
Bir an olsun aklından çıkmıyorsun. Her anında seni düşünerek hareket ediyor. Duygularını içine gömmüş ve bekliyor. Gözleri seni görmediğinde seni hayal ederek yaşıyor. Hayatının merkezi olmuşsun ama farkında değilsin. Bir baktığında bin düşünceye kapılıyor. Asla aklından çıkmayacaksın yoğun duygular yaşayacaksın.

22.22 – Seni Çok Özledi
Sevgisinden yerinde duramıyor. Sesini duymadan seni görmeden. Çekinmese kapını çalıp seni özledim diyecek. Her anını seninle birlikte geçirmek istiyor. Birlikte zaman geçireceğiniz gibi güzel anlarınız olacak. Her zaman sevgisini göstermek için yol arıyor. Duygularını ifade ederek kendisini tarif edecek. Yanınızdan bir an olsun ayrılmak istemiyor. Şansı çok fazlasıyla hak ediyor. En çok istediği birlikte sarılıp uyumak.

23.23 – Deli Gibi Aşık
Sevgisi tarif edilemez biçimde. Korkulacak boyutta değil ancak sizin için her şeyi yapabilir. Fedakarlık konusunda hiç düşünmeden hareket eder. Ailesi mi ben mi derseniz sizi seçecek kadar çok seviyor. Tanışmak sizi sevmek pahabiçilmez derece de büyük. Sevgisini her zaman dile getirerek tarif etmekte. İlişkiniz her zaman yenilikçi ve güzel olacaktır.

00.00 – Rüyasında Seni Görüyor
Güzel bir günün ardından sana olan sevgisini dünyasına taşıdı. Sevgiliniz olmasa dahi sizi seven biri olduğunu bilin. Sevgisini gizli saklı yaşamayı sevmiyor ancak size açılacak cesareti yok. Sevgisini o kadar içine hapsetmiş ki bilinç altına yerleşmiş. Rüyalarında yer edindiğiniz gibi her geçen an kalbine işliyorsunuz.

62 Yorumlar

  1. Eski sevgilim le buluştuğumuzda 15.15 denk gelmişti ve bi tane sitenin anlamlarını eses almıştım ve ordan baktım eski de sevgilini göreceksin diyordu ve doğruydu bizim ikinci defa başladığımız bir iliskiydi ve o da görünce güldü ve biz sinemadaydik şimdi baktım anlamına küçük bir öpücük diyor ve bu da doğru orda bana demistiki küçük bi öpücük vericem sadece demişti ve opmustu ben de o gün bugün dür inanıyorum

  2. Bence hepsi yalan dimi 😂😤😤👏👏👏bravo size yalalar atıyonuz heveslendiriyonuz sonrada kırılıyoruz bravo bravo👏👏👏

    1. Aslında batıl inanç bunlar ama biz de bunları yaşadığımız olaylara bakıp şekillendiriyoruz ama yinede hoş😁😜👌👍👎

  3. Yaa bnce bn bi yandan inanıyom bi yandan inanmıyorum garipbazıları doğru çıkıo bazıları yalan

  4. Ya bisi sorcam hadi sevgilimiz yoksa yani o zaman nolcak mesala bana genel olarak ciknlar 02:02 07:07 09:09 15:15 ve 00:00 . Ama sevgilim yok

    1. Yalan bunlar ya iyi çıkar umut bağlamayın kötü çıkar boşa kendinizi üzmeyin maksat muabbetine işte. 😊

    1. Vallaha dogrumu degilmi bilmem ama bana genelde hepsi çıktı. Ama inanmayın yalan ilgimizi çekmek için yapıyorlar kanmayın siz allaha duya edin o sizin için hayirlisi bilir boşverin kanmayın özellikle de kızlar size diyorum

  5. Bu yalan dolan şeylere inanarak ALLAHA şirk koşuyor snuz yazık günah öte tarafta bunların hesabı sorulacaktr sizden ama o zamn çok geç olacak hersey için.

  6. Hepsi yalan dolan kimse k.b alınmayın ama sizin istediğiniz şeyler sizin elinizde de el açın ALLAHA dua edin hepsi güzel olur yalan dolan şeylerle waktinizi geciriyorsunuz yazık günah

  7. Benim de bazı ları çıktı ama eskisine göre bu biraz yalancı gibi yinede siz bilirsiniz

  8. Hem inanmak istiyorum hem de saçma geliyor
    arada 16.16 denk geliyor ama ben sevgilime güveniyorum.

  9. bende inanmıyorum boyle şeylere ama yinede güzel birşey çiktığında insan içindende olsa seviniyor

    1. Ben biraz olsada inanıyorum bazıları gerçekten çıkıyor ama tabikide kimse allahtan başka bilemez bunlar sadece tahmin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu