Menu

Swarm Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Swarm, Foursquare uygulamasının 2014 yılında çıkarılan alt uygulamasıdır. Swarm çıkarılmadan önce mekan bilgileri, yorumları ve “check-in” denilen yer bildirimi aynı uygulama üzerinden yapılıyordu. Foursquare bu olayı iki parçaya böldü. Mekan bilgileri ve yeni yerler keşfetmek için Foursquare, yer bildirimi paylaşıp sizin bulunduğunuz konumda olan arkadaşlarınızı görmek ve ya yeni arkadaşlar bulmak için Swarm uygulaması kullanılıyor.

Bu yazıda ki konumuz olan Swarm hesabınızı silmek için Foursquare hesabınızı silmeniz gerekiyor. Böylelikle iki hesabınız da silinecek.

Hesabınız telefon üzerinden silinmediği için bilgisayardan “https://tr.foursquare.com/delete_me” adresine gidiyoruz. Siteye giriş için Swarm hesap bilgilerinizi yazdıktan sonra neden hesabınızı sildiğinizi size uygun olan bir şekilde seçin. (Eğer Swarm uygulamasına Facebook ile giriş yaptıysanız. Kırmızı buton gözükmeyecektir. Onun için ilk önce kendinize bir şifre belirleyip uygulamaya öyle giriş yapmanız gerekiyor.) Nedeninizi yazdıktan sonra kırmızı buton olan “Delete Account” butonuna tıklayın. Hesabınız ile ilgili tüm bilgiler kalıcı olarak silinecek, bir daha o bilgilere ulaşmak imkansız olacaktır.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.