Genel Kültür

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

Ziraat Bankası hafta içi her gün sabah dokuzda (09.00) açılır, öğle arası (12.30 – 13.30) bittikten sonra akşam beş buçukta (17.30) da kapanır.

Türkiye’nin köklü bankalarından birisi olan Ziraat Bankası‘nın çalışma saatleri değişmiştir. Osmanlı devletinden günümüze kadar ulaşan bankalardan birisidir, devlet yönetiminde olan banka öğrenciler ve askerler için vergisiz kart veriliyor.

Pazartesi: 09.00 – 17.30
Salı: 09.00 – 17.30
Çarşamba: 09.00 – 17.30
Perşembe: 09.00 – 17.30
Cuma: 09.00 – 17.30
Cumartesi: Kapalı
Pazar: Kapalı

 

Ziraat Bankası Sabah Kaçta Açılıyor?
Ziraat Bankası sabah saat dokuzda (09.00) açılıyor.

Ziraat Bankası Kaçta Kapanıyor?
Ziraat Bankası akşam beş buçukta (17.30) kapanıyor.

Son zamanlar oldukça yoğun ve yavaşlık hizmeti devam ediyor, öğrencilere verilen toplu kartlar bankada işleri çok yavaşlatmış gibi gözüküyor. Bir çok alanda devlet ile işbirliği halinde hizmetlerine devam etmektedir. Kamu bankası olarak ülkemizin resmi bankası kabul edilebilir. Hızla büyüdüğü gibi halk arasında güven almaktadır. Hedeflerine ulaşmak için “bir bankadan daha fazlası” sloganı ile yola çıkarak hizmetine devamlı bir şekilde ilerlemektedir.

Bankacılık sektöründe aynı zamanda EFT işlemlerini bu saatler arasında yapabilirsiniz. Hafta sonu ve işlem saati dışında yapacağınız bütün işlemler bir sonraki iş gününde tamamlanmış olacaktır. Herhangi bir bankacılık sorunu için müşteri hizmetlerini arayarak iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu