Rüya Tabirleri

Rüyada Süt Görmek

Rüyada Süt Görmenin Tabiri

Rüyasında süt görenin işlerinin önü açılarak kısa zaman içersinde helal yoldan büyük meblağlarda paralar kazanacağına işarettir. Bugünlerde ona gelecek iş tekliflerini doğru şekilde değerlendirmeli. Riske girmekten asla korkmamalı ve ileriye doğru adım atmasını bilmeli. İş teklifleri doğru şekilde değerlendirildiği sürece kişi parasına para katarak kısa zamanda servetini ikiye katlayacaktır. Orta yaşlı bir insanla yapacağı iş ona hayır getirecektir.

Süt aldığını gören kişi ise yaptığı işler ile devlete karşı geleceğine yorumlanır. Haksız yoldan para kazanmaya giderek sahip olduğu servet haram para ile dolacaktır. Malı ve mülkü artacak ama hayrını göremeden onu kumar gibi oyunlarda kaybedecektir. İşleriniz yolunda giderken bir anda tepe taklak olacaksınız. Sahip olduğunuz servet kısa sürede eriyecek adeta beş parasız sokakta kalacaksınız. Aileniz durumdan etkilenerek parçalanmaya yüz tutacaktır.

Süt sattığını gören kişi ise başkalarını haram yola sokacağına delalet eder. Günahına başka ortaklar bularak onlarında geleceğini karartır. İşlerinize asla haram şekilde para kazanmayı sokmayarak helal yolu seçmeniz doğrusu olacaktır. Sütü satın alan kişinin parası gidecek ama ailesinin desteği sayesinde tekrar ayakları üstünde duracaktır. Dostunuz değil düşmanınız olarak daima karşınızda tavır alacağına dikkat etmeli.

Süt içmek mutluluğun habercisi olarak kişinin helal para kazanmasına işarettir. Kişi kazandığı parayı hayır işlerinde harcayarak kısa zamanda işlerinde artış görecektir. Taze süt içilmesi ile helal mala ve rıza nail olacağı yorumlanır.

süt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu